iSushi + Roxys Sotra = The best of two worlds! 🍔🍣

Velkommen til en unik matopplevelse som kombinerer det beste fra to verdener! Hos oss får du ikke bare de mest smakfulle sushi-rettene, men også digge burgere, fluffy pannekaker, mør og saftige spareribs, og ikke minst, det som vi stolt kaller byens BESTE milkshake! ⭐️ (synes vi)

Opplev våre 50-talls inspirerte lokaler, hvor hver detalj er designet for å gi deg en autentisk opplevelse. Vårt team av super hyggelige ansatte står klare til å ta imot deg og sørge for at du har en uforglemmelig tid hos oss. 🫶🏻

Vår unike konsept – iSushi som takeaway og Roxys som restaurant – gir deg friheten til å velge akkurat det du har lyst på. Du kan selvsagt bestille fra begge menyene, enten du ønsker å ta med maten hjem eller nyte den i våre sjarmerende lokaler.

Vi er stolte av å være det ideelle stedet for å samle både venner og familie, og her er hvorfor:

💃🕺🏻For vennegjengen: Gjør deg klar til en minnerik kveld ute med dine beste venner! Kanskje dere kombinerer dagen med en tur på kino hos Odeon Sotra eller blir sittende en stund hos iSushi x Roxys, hvor du også kan bestille noe fra vår drikkemeny 🍺🍷 Våre 50-talls inspirerte lokaler gir den perfekte atmosfæren for en sosial sammenkomst.
Vår dedikerte betjening sørger for at du og vennene dine får en minneverdig kveld sammen.

👨‍👩‍👦‍👦For familien: Hos iSushi x Roxys har vi lagt vekt på å skape et sted der familier kan samles og nyte kvalitetstid. Med vår varierte meny som spenner fra de fersk sushi rett fra kjøkkenet til smakfulle burgerne, kan du være trygg på at det finnes noe for alle. Våre pannekaker og nykommeren Mac and Cheese 🍝🧀 er også en hit blant de yngre gjestene. La barna dine oppleve vår 50-talls atmosfære som er en morsom og unik bakgrunn for en familieutflukt.
Vi har også barnestoler og et barnevennlig miljø for de minste i familien.

GRATIS MILKSHAKE

Nå får barna en ❣️GRATIS❣️milkshake i barnestørrelse inkludert ved bestilling av en barnemeny – vi kaller det for en Kids Shake 🥤 Alle våre barnemenyer kan bestilles for barn til og med 12år 👧🏼 Velg mellom jordbær eller sjokolade shake – vi har også laktosefri variant ❤️ Ta med familien til iSushi x Roxys på Sotra i Temahuset for en unik opplevelse i 50-talls lokaler 🤩Tilbudet gjelder i til sommeren 2024 i restaurant og på takeaway. 🎉

 

Så uansett om du er ute etter en kveld med latter og god mat med vennegjengen, eller en avslappende familieutflukt, har iSushi x Roxys deg dekket. Vi tror på å skape minner og øyeblikk som betyr noe, og det er derfor vi har skapt en plass som gir glede og tilfredshet til både venner og familie.

Besøk oss på Temahuset på Sotra, hvor vi har alle rettigheter og alt du trenger for en uforglemmelig matopplevelse! 🍔🍣

Her finner du oss: 📍

Tytebærbrekko 2, 5353 Straume

55 19 50 00
Åpningstider 🕟
Mandag – Fredag: 14:00 – 21:30
Lørdag – Søndag: 12:00 – 21:30

NB: Du finner også iSushi x Roxys på Amfi Knarvik