Sushi som catering 🍣

Enten du er midt i forberedelsene til en konfirmasjon, drømmebryllupet, dåpen til den nyfødte, en spesiell bursdagsfeiring, en jentekveld eller en hvilken som helst annen sosial sammenkomst, er maten en av de mest avgjørende faktorene for å gjøre arrangementet minneverdig. Hvis du ønsker å gi gjestene dine en unik og spennende smaksopplevelse, bør du vurdere sushi-catering fra iSushi! Vi leverer catering i hele Bergen, Stavanger og Sandnes.

Kokk til catering

Derfor skal du velge iSushi til catering

Her er 4 gode grunner for hvorfor iSushi bør være ditt naturlige valg for catering:

1. Sushi er perfekt for catering 🍣

Sushi passer perfekt som hovedretten på alle slags eventer eller som en del av en tapas. Mange tenker kanskje ikke over det, men plukker man sushi fra hverandre, får man et fullverdig måltid med ris, grønnsaker, kjøtt eller fisk i lekre, fargerike biter som er enkel å spise! 

Hos iSushi er vi lidenskapelige opptatt av å skape smaksopplevelser som vil gi gjestene dine noe å snakke om i lang tid fremover. Enten du er tilhenger av ruller, nigiri, sashimi eller veganske alternativer, har vi noe som passer din smak.

2. Skreddersy din visjon 🍣

Vi forstår at hvert arrangement er unikt. Derfor jobber vi tett med deg for å skreddersy cateringopplevelsen til å passe din visjon, uansett størrelse, budsjett eller tema. I tillegg til sushi, kan vi tilby pokè bowls, smakfulle asiatiske varmretter som stekte nudler med indrefilet og fargerike grønnsaker og den populære retten Orange Chicken. Vi tilpasser menyen i henhold til dine ønsker og eventuelle diettbehov.

3. Hjemkjøring 🍣

Fra forberedelse til levering tar vi oss av alle detaljene slik at du kan slappe av og nyte ditt eget arrangement. Vårt dedikerte team vil sikre at maten blir servert fersk og deilig til rett tid.

4. Egen privat sushikokk helt kostnadsfritt 👩🏼‍🍳

Og her er det beste av alt! Visste du at iSushi gir deg muligheten til å ha med en sushi-kokk til arrangementet ditt, uten ekstra kostnader? Det stemmer! Vi gir deg muligheten til å oppleve live sushilaging som vil imponere og glede gjestene dine. Det er ikke bare en matopplevelse, det er et show! Dette blir absolutt en snakkis blandt gjestene! 👩🏼‍🍳 Man må bestille mat for minimum 5000,- for å låne med egen sushikokk kostnadsfritt 🤩

Så hvorfor ikke gi gjestene dine noe ekstra spesielt ved å velge iSushi som din cateringpartner? Ta kontakt med oss i dag, og la oss samarbeide for å sikre at ditt arrangement blir en suksess. Vi er her for å hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk og gi dine gjester en smaksopplevelse de sent vil glemme. 🤝